GRAFISCH ONTWERP
organisatie identiteit
positionering
oplossingen

Goed ontwerpen communicatie legt relaties met de doelgroep, genereert leads, prospects en meer tevreden klanten

Goed ontwerpen communicatie legt relaties met de doelgroep, genereert leads, prospects en meer tevreden klanten.

Strategisch grafisch ontwerp positioneert een onderneming in de markt. Voor b2b ondernemingen, dienstverleners en organisaties is de organisatie een integraal onderdeel van het aanbod. Het geheel is de oplossing. Dit vraagt om andere marketing oplossingen.

Grafisch ontwerp maakt de click met de markt

Strategisch grafisch ontwerp draagt de organisatie persoonlijkheid uit. Het communicatie ontwerp  definieert de doelgroep. De juiste doelgroep aanspreken betekend bewust omgaan met de organisatie persoonlijkheid en het grafisch ontwerp dat die persoonlijkheid tot leven brengt. Hierdoor wordt het juiste verhaal geactiveerd zodat de relaties ontstaan die nuttig zijn voor de koper en de verkoper.

Het ontwerp van communicatie legt de relatie

Maar er is meer. Elke communicatie, denk aan een advertentie, mailing banner ad, landing page, e-mailing, post, bevat een relatie verzoek. Een lezer beoordeelt eerst of een relatie verzoek past. Daarna wordt beslist of de content voldoende interessant lijkt. Dan pas wordt de content gelezen.

Dus communicatie die goed in elkaar zit spreekt de doelgroep aan en genereerd leads en prospects.

De grafisch ontwerp praktijk

  • Wij brengen de bron (persoonlijkheid) van alle activiteiten in een organisatie op een heel efficiënte manier in kaart.
  • De organisatie persoonlijkheid is de input voor het ontwerpproces.
  • Wij gebruiken daarbij id / ontwerp gereedschappen zoals archetypes, story telling, theorie over leren, beleven, waarderen. Waardoor creatieve oplossingen een fundament krijgen waarop de ontwerpkeuzes zijn gemaakt.
  • Deze manier van ontwerpen positioneert het verkoopproces.
  • En deze manier van werken maakt het mogelijk om in te zoomen op een marketing issue.

Bewust omgaan met de organisatie persoonlijkheid is een voorwaarde om belofte en invulling van de belofte op elkaar af te stemmen.

Ons grafisch ontwerpwerk

Wij doen alleen wat nodig is. Als een fundamenteel redesign de beste oplossing is dan stellen wij dat voor. Maar wij ontwerpen en maken ook dingen op basis van een al bestaande persoonlijkheid.

Grafisch ontwerp is communicatie gereedschap

Wij bouwen efficiënte en effectieve gereedschappen die een ondernemers visie tastbaar en effectueerbaar maken. Praktisch toepasbaar, korte doorlooptijden en tegen minimale kosten genereren wij maximale opbrengsten.