Hallo meneer Jansen,

Elke adverteerder wenst advertenties die effectief zijn. De belangen zijn groot. Maar hoe kom je aan effectieve advertenties?

De effectiviteit van advertenties is een gebied van wetenschappelijk onderzoek. Het meeste onderzoek wordt gericht op consumenten reclame. Maar als je goed zoekt dan blijkt dat er ook onderzoek wordt gedaan naar b2b productadvertenties. Dit is ook relevant voor Jansen bv.

Een deel van deze onderzoeken hebben wij vertaald naar zeven ontwerpregels voor verbeterde advertenties. Ontwerpen is een praktisch vak dus wij gaan deze regels in de praktijk toepassen. Nu zouden wij kunnen kiezen om zo maar advertenties te maken. Het nadeel is dat het dan theorie blijft en wij delen onze kennis liever. Dan hebben alle betrokken er wat aan.

Deelname aan de test

Reserveer het gratis advertentie ontwerp met onderstaande formulier. Na verzending van het formulier ontvangt u een e-mail met meer informatie. Het advertentie ontwerp is gratis er zijn geen kosten, geen verplichting. Wij leggen een minimaal beslag op uw tijd en kunnen werken met de informatie die u per e-mail zendt (wij werken internationaal dus wij zijn gewend om op afstand te werken).

Bedankt voor uw bijdrage.

Hans Bodt
hans@hbbcommunicates.nl

[gravityform id=”42″ title=”false” description=”false” ajax=”false” /]